Skip links

Hoe lang eindigt de tips niet voor een man

Langzaam, maar toch: hoe het orgasme te doen

Masturbatie Een paar uur voordat seks hem zal helpen langer te blijven. Het feit is dat ejaculatie tijdens masturbatie de gevoeligheid van het lid vermindert, en het heeft meer tijd nodig om het orgasme voor de tweede keer te bereiken. Er is één probleem in deze methode: sommige mannen vallen abrupt, als ze al masturberen. Dus, als je deze methode gebruikt, is het het beste als het minstens 2 uur masturbeert voordat hij liefde maakt.

Als je hem verzamelt om hem hierbij te helpen, kan een gezamenlijke masturbatie een interessant verwarmingsspel worden voor het “hoofdgerecht”.

Leidmiddelen

Vandaag presenteert de markt veel condooms en mentholsmeermiddelen, die de gevoeligheid van het lid verminderen en de seksuele handeling helpen verlengen.

Vergeet gewoon niet de remedie te testen op de buiging van de elleboog om ervoor te zorgen dat je geen allergieën hebt.

Niet alleen een lid

Zelfs als hij “brak” en je faalde om een ​​orgasme te krijgen, geen problemen. Tenslotte kan seks zijn zonder een lid-penetratie in de vagina. Vraag hem om u te helpen met uw handen of tong. Als je zeker iets ‘groter’ nodig hebt, kun je altijd profiteren van je favoriete dildo.

Uitsteltechnieken

Er zijn ook speciale methoden die mensen helpen langer vast te houden.

“STOP START” -methode

De essentie van de methode is heel eenvoudig: onmiddellijk voordat het orgasme bereikt, moet een man stoppen en opnieuw beginnen, alleen wanneer de excitatiegolf een beetje afneemt. Tegelijkertijd kun je een of meer diepe ademhalingen maken om te ontspannen.

Techniek 7-9

De essentie van de methode bij

het afwisselen van de zeven snelle en negen trage fricties. Met de hulp van een dergelijke combinatie zal een man niet te snel kunnen komen tot de finishlijn en het zal niet te traag zijn, zodat u saai wordt.

Verandering van posities

Als op een bepaalde positie een man te snel komt, is er geen manier om het gemakkelijker te maken: bied hem gewoon een andere positie aan. Zo’n eenvoudige output, als een hoekverandering, kan je seksleven enorm diversifiëren. Het rebelingt niet tegelijkertijd om de houding en tijdens seks te veranderen – er is geen wet, volgens welke het begon, zo verplicht en afgewerkt.

De beste poses om ejaculatie uit te stellen

, zijn die waarin een man niet in een vrouw doordringt. Bijvoorbeeld de post “lepel”, wanneer liefhebbers aan de kant liggen, een man erachter. Het is tegelijkertijd heel zacht en tegelijkertijd een handige positie.

Eresectie-ringen

Dankzij gedeeltelijke bloedingen zijn erectiele ringen uitgestelde ejaculatie en helpen bij het verlengen van plezier voor beide partners. Bovendien geven dergelijke ringen de penis, om zo te spreken, “vertrouwen in zichzelf” en de hardheid van intenties – ze helpen zelfs in het geval van erectiestoornissen.

Meestal, viagra kopen voor seks met een partner, wordt de ring op het vat van een lid gezet, omdat het de clitoris zal aanraken en stimuleren, en de man zal helpen een erectie langer te handhaven dan het gebruikelijke.

Leave a comment

Name*

Website

Comment