Skip links

Volledige gids over mannelijk orgasme – onthul alle geheimen

Volledige gids over mannelijk orgasme – onthul alle geheimen

Excitatie. “Wauw! – Opmerkt plotseling de hersenen van een 15-jarige tiener. – en onze leraar is Engels, het blijkt, er is een borst!”” Borst!”- Het signaal loopt van de hersenen op de neerwaartse neerwaartse, recht op de genitale organen. “En wat?”- een

lid dat sliep, maar het bloed is al gevuld met weefsels in zijn vat, de slagaders breiden zich uit en de snelheid van de bloedstroom neemt 8-10 keer toe. Wenen in een lid, dat meestal “rijd” bloed wegrijden, deze keer “Slam”, zodat zoveel mogelijk bloed binnenin zit. Het scrotum DELETE trekt naar het lichaam, en levitra in de spieren van de hele lichaamsspanning neemt toe.

Erectie kan optreden als omdat de man hoorde, iets zag of snauwde dat hij een seksuele associatie had, en puur reflex. In de laatste is de hersenen helemaal niet betrokken, alleen de dorsale.

Leave a comment

Name*

Website

Comment