Skip links

Het verschil tussen de vriendin voor seks en de toekomstige vrouw

Als een man met een vrouw slaapt, betekent het niet noodzakelijk dat hij klaar is om met haar te gaan onder de kroon. Logisch? Logisch!

https://redlinesgroup.com/gestor-comercio-internacional/

Mannen op het entertainment en het nieuwsresource Reddit bespraken het verschil tussen vrouwen voor seks en vrouwen voor het gezin.

Dat is wat ze zeiden:

«Ik beschouw vrouwen vanuit het oogpunt van persoonlijke kwaliteiten, zoals verantwoordelijkheid. Degene die zijn leven of set-doelen niet kan beheren, zal nooit in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor het leven van iemand anders. Degene die geen argumenten in het geschil kan leiden en geen compromis doet, zal er niet in slaagt om kinderen op te heffen. Bovendien zou ik er de voorkeur aan geven om seksueel te zijn, maar dergelijke vrouwen, in de regel, snel trouwen».

«Ik denk slechts een paar minuten van observatie van de tong van het lichaam en zijn manier aankleden om het te begrijpen».

«Zoek een vrouw die is ontworpen voor een huwelijk, en wie denkt dat je ook goed voor hem bent, — moeilijke opdracht. Je kunt genieten van het proces van verleiding, ongeacht of het meisje overeenkomt met het type van je toekomstige kamagra 100 mg vrouw of niet. Doel op lange termijn van dating — Zoek een vrouw. Kortetermijndoel van kennis — Seks».

«In een persoon zijn er bepaalde kenmerken die het een onvergetelijke, seksuele casual seksspartner maken, maar niet een goede langetermijn gekozen. Bijvoorbeeld:

— Het belang van seks (seksueel wanneer ze je heel veel wil, maar het is niet bijzonder belangrijk voor een relatie, maar als het meer je relatie, zorg voor familie, loyaliteit waardeert – Dit is een indicator van kwaliteit);

— Streven naar risico (goed voor onvergetelijke willekeurige seks, maar niet bij het proberen om een ​​gezamenlijk leven te bouwen);

— Constant op zoek naar gekke nieuwe ervaring en variëteit, valt gemakkelijk in verveling».

«Elke vrouw voor het huwelijk – dezelfde vrouw en seks. Ik zou niet met wie ik geen seks zou willen huwen. Terwijl je het beter leert, begrijp je of je compatibel bent. Alleenstaande vrouwen voor seks, degenen die geen potentiële vrouwen zijn om een ​​gezin te creëren, — Dit zijn die waarmee je incompatibel bent, maar nog steeds elkaar vinden aantrekkelijk voor gewilde seks».

«Het hangt ervan af hoe lang je bij haar wilt blijven na seks:

Vrouw voor seks — 50 seconden

«Er zijn vrouwen met wie ik een goede fysieke chemie heb

, maar we zijn absoluut niet compatibel met romantische relaties. Bovendien geloof ik niet in het huwelijk, dus er is geen «Vrouwen voor het huwelijk».

«Er zijn vrouwen die met veel jongens sliepen, maar het maakt ze niet ongeschikt voor het huwelijk. Misschien houden ze gewoon van seks, net als mannen. Ik hou niet van dubbele normen».

Leave a comment

Name*

Website

Comment