Skip links

Wetenschappers worden de meest optimale tijd voor seks genoemd

Engelse wetenschappers hebben bepaald op welk moment van de dag het beste is om seks te hebben.

Volgens deskundigen, de optimale tijd van seksuele activiteit — 45 minuten na het wakker worden, dat zou moeten doen 06:45 uur.

Rapporten over het Huffington Post.

Het onderzoek werd bijgewoond door 1000 mensen. Wetenschappers brachten de enquête onder hen door, waarin respondenten aangegeven, op basis van hun eigen ervaring, in welke uren in bepaalde gevallen moeten worden ingeschakeld om het maximale resultaat te krijgen.

Volgens de antwoorden van vrijwilligers maakten deskundigen een schema waarin de beste tijd is aangegeven voor verschillende activiteiten.

Volgens wetenschappers leidt ochtend seks tot de vrijlating van endorfines, die de staat van de Vigor gedurende de dag ondersteunen.

Tegelijkertijd bereikt de niveaus van hormoonconcentratie een piek om 09:45 uur, wanneer het lichaam vooral klaar is om werk uit te voeren.

Een uur later, zoals onderzoekers aanbevelen, moet je een pauze nemen, want op dit moment is een persoon het meest kwetsbaar voor stress.

tadalafil kopen

Ook geloven wetenschappers dat een persoon naar bed moet gaan om 22:10 uur.

Dit zal na 20 minuten in slaap vallen, en na 90 minuten begint de fase van diepe slaap, waardoor u de energie doorgebracht per dag https://hondaetam.id/where-to-get-the-best-buyer-vpn/ voor middernacht kunt herstellen.

Leave a comment

Name*

Website

Comment