Skip links

Wat doet de keuze van alcohol op je eerste date

Eerste afspraakje — Dit is een hoog risico-zone: enigszins burst, en zie je nooit van deze schoonheid. Meisjes zijn anders en sommige kunnen verwarren wat anderen zelfs niet opletten.

Dit omvat de keuze van uw drankje bij de eerste ontmoeting aan de bar of restaurant. Het lijkt, wat is het verschil dat je jezelf daar bestelt?

Maar als voor één tegenover je staat, zal een glas whisky norm lijken, dan komt de andere in absentia de ricochetische lijst in «Alkasha», Vooral als zijn vroeger vaak in de lul ging, en je zit in KFC.

De ambiguïteit van dit probleem is gemakkelijk opgelost door onderzoek, de gedeeltelijke resultaten waarvan u nu weet.

Bier

Bier — Zeer typische kereldrank. Hoogstwaarschijnlijk is dit niet de keuze die het meisje wegloopt van een datum en sneller achter de horizon verstoppen dan je tijd hebt om een ​​slokje te maken. En als je in een pub zit, is het over het algemeen de beste optie. De keuze van smoothies in dit geval zou er veel verdacht uitzien. WAAR, als uw metgezel kiest om een ​​cocktail of iets sterker te drinken dan bier, dan zal het niet overbodig zijn om het te ondersteunen met een vergelijkbare keuze. Dus u benadrukt op zijn minst de romantische status van uw vergadering.

Een fles wijn

Hier is echte romantiek — wijn — Drink, in één naam waarvan een soort van lyrische betekenis al is gelegd. De meest acceptabele optie voor een datum, als er een toespraak is over alcohol. Wijn als zegt: «Ik haast overal niet en geniet van communicatie met jou». Tegelijkertijd ziet het er niet uit als een gedurfde uitdaging voor de lever en impliceert geen offerend einde. Allemaal gematigd, allemaal in heren.

Champagne

We zullen niet liegen, Champagne is vrij speels (in alle zintuigen) en zelfs een pretentieuze keuze. Maar het is niet ingesteld zijn kansen om een ​​welkome gast op uw bureau te worden. Vooral omdat veel meisjes champagne aanbidden. Ongeveer net als jij bier

viagra kopen zonder recept belgie

. «Ik zou graag willen dat de man champagne op de eerste date bestelde, het ziet er romantisch uit en laat zien dat hij klaar is om verantwoordelijkheid te nemen», — zegt een van de deelnemers aan het onderzoek. Nou, eenmaal het uitzicht op een vrouw op de eerste date — Wet, dan kun je champagne overwegen als een goed alternatief voor schuldgevoel.

Cocktail

Als u zich in een cocktailbar bevindt en deze drank voor jullie beiden bestelt — Volledige en verwachte keuze voor haar. Het belangrijkste is dat de cocktails geen kwetsbare namen hebben, en dan drinken «Seks in het toilet» kan een meisje op https://kamagra.linkkwartier.nl/ de verkeerde gedachten zweven. En als u in een pub of een bar zit met een magere cocktailkaart, is het beter om te doen met de standaardkeuze. Denk nog steeds wat je wilt drinken.

Whisky

Als uw consumentensmaak, het formaat van de instelling, een blik op de situatie en persoonlijke manieren, kunt u whisky bestellen, waarom niet. Maar als je alleen whisky wilt bestellen omdat ik het karakter van George Clooney in de film zag, is het beter om te onthouden. Je bent niet in de film en niet George Clooney.

martini

Terwijl op het scherm het conische glas martini in de handen van een man iets aantrekkelijk lijkt, spreekt koude realiteit vaak over het tegenovergestelde. Het verschil tussen Champagne en Martini, naast duidelijke discrepanties in het percentage alcohol, is dat de meeste vrouwen van champagne houden. Natuurlijk, als je al geen eerste uur zit, en de bruisende drank je moe, kun je verhuizen naar zware artillerie . Dit bevestigt het idee dat Martini niet noodzakelijk een slechte keuze is, maar eerder niet het meest succesvolle op de eerste date, wanneer je nauwelijks vertrouwd bent met het meisje.

Leave a comment

Name*

Website

Comment